( الحور العين ) هتقولك ازاي تعملي معمول هش :
المقادير
- 2 كوب دقيق
- نصف كوب زبدة
- 3 ملعقة كبيرة لبن بودرة
- ربع كوب سكر بودره
- 2 بيضة
- نصف ملعقة صغيرة فانيليا
- ملعقة صغيرة بيكنج بودر
الحشو
طريقة التحضير
* إخلطى الزبدة والسكر فى العجان ثم ضيفى البيض والفانيليا
* إخلطى الدقيق مع البيكنج بودر واللبن البودرة
* ضيفى خليط الدقيق لخليط السكر فى العجان وقلبى حتى تحصلى على عجينة طرية وممكن إضافة القليل من الماء
* إحشى المعمول بخليط العجوة وهو عبارة عن عجوة سايحة مع القليل من السمنة والماء
* رصى المعمول فى صينية وأدخليه الفرن حتى تمام النضج ثم قدميه ( الحور العين )
* إخلطى الدقيق مع البيكنج بودر واللبن البودرة
* ضيفى خليط الدقيق لخليط السكر فى العجان وقلبى حتى تحصلى على عجينة طرية وممكن إضافة القليل من الماء
* إحشى المعمول بخليط العجوة وهو عبارة عن عجوة سايحة مع القليل من السمنة والماء
* رصى المعمول فى صينية وأدخليه الفرن حتى تمام النضج ثم قدميه ( الحور العين )
0 التعليقات:
إرسال تعليق