( الحور العين ) هتقولك ازاي تعملي الكريب الحلو :
المقادير
1-فى الميكسر نخفق البيض وفانيليا وملح وسكر وزبدة وزيت ونخفقهم مع بعض كويس ونضيف الدقيق ونضيف اللبن حتى تجانس الخليط يكون شبه سائل
2-فى طاسه على النار نمسحها بمناديل فى زيت ونصب فيها كبشه كريب ونسيبها تستوى على الوجهين(كل وجه 3 دقائق)
3-ونفرد الكريب ونحشى اى شيكولاته او فواكه ونلفه رول
4-ويقدم وبالف هنا وشفا ( الحور العين )

- 6 بيضات
- 250 جم سكر
- 100 مل زيت= 2/1 كوب
- 100 جم زبدة سايحه= 2/1 كوب
- 5 جم ملح=1معلقة صغيرة
- 5 جم فانيليا=1معلقة صغيرة
- 600 جم دقيق=4كوب
- 1 لترلبن دافئ
1-فى الميكسر نخفق البيض وفانيليا وملح وسكر وزبدة وزيت ونخفقهم مع بعض كويس ونضيف الدقيق ونضيف اللبن حتى تجانس الخليط يكون شبه سائل
2-فى طاسه على النار نمسحها بمناديل فى زيت ونصب فيها كبشه كريب ونسيبها تستوى على الوجهين(كل وجه 3 دقائق)
3-ونفرد الكريب ونحشى اى شيكولاته او فواكه ونلفه رول
4-ويقدم وبالف هنا وشفا ( الحور العين )
0 التعليقات:
إرسال تعليق