الاثنين، 26 ديسمبر 2016

( الحور العين ) بتقولك ازاي تعملي  بسكويت السابليه:
بسكويت السابليه
المقادير 

  • نصف كيلو زبدة
  • ربع كيلو سكر بودرة
  • 5 ابيض بيض
  • 5 جم ملح=1معلقه صغيره
  • 5 جم فانيليا=1معلقه صغيره
  • 4/3 كيلو دقيق

الحشو1
  • مربى فراوله
  • مربى مشمش
الحشو2
  • 100 جم زبدة=2/1كوب
  • 50 جم سكر=2معلقه كبيره
  • 25 جم كاكاو=1معلقه كبيره
الديكور
  • سكر بودر
  • شيكولاته بيضا
  • شيكولاته دارك
طريقه التحضير
  1. فى العجن هنخفق السكر والزبدة ونخفقهم لحد ما يكون كريمى
  2. ونضيف البيض وملح وفانيليا ونخفقهم مع بعض كويس ولمه كله يتجانس مع بعض نضيف الدقيق ونخفقه لحد ما الدقيق يختفى فى الخليط السابق ونضعها فى بوله نسيبها ترتاح ساعه فى الثلاجه
  3. على الرخامه نرش دقيق ونفدر العجينه بالنشابه بسمك ربع سم
  4. ونجيب قالب السابليه ونقطع العجينه بالاشكال اللى تعجبك بس تكون واحده كبيرة وواحده صغيرة
  5. وفى صاج مدهون سمن هنرص السابليه وندخله الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه يكون لونه دهبى فاتح
  6. وفى طبق نضع الجزء اللى فوق ونرشه بالسكر وفى الجزء التانى نضع مربى ونلزق الاثنين فى بعض
  7. ونعمل فى شكل النجمه نضعها فى الشيكولاته ونضعها فى مصفاه علشان تصفى باقى الشيكولاته ونزينه بالشيكولاته البيضا او العكس
  8. ونرصه فى طبق التقديم
  9. ويقدم وبالف هنا وشفا ( الحور العين )

0 التعليقات:

إرسال تعليق

اعلان

Wikipedia

نتائج البحث

افلام

مسلسلات

ملحقات فوتوشوب

صور متنوعة

Ads 468x60px

Category 1

Category 2

Slideshow

Category 5

Category 3

Ads Inside Post

Category 4

Carousel

Latest News

Featured Posts

قائمة المدونات الإلكترونية

تعديل

Follow us on facebook

عن القالب

اتصل بنا

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *

تعديل

فيديوهات

سلايدر

حصريا بالموقع

يتم التشغيل بواسطة Blogger.

موسيقى عربية

تابعنا على الفيسبوك

Slider

صور من Flickr

أرشيف المدونة الإلكترونية

عن الكاتب

بحث هذه المدونة الإلكترونية

أرشيف المدونة الإلكترونية

جديد

التعليقات

النشرة البريدية

موسيقى اجنبية

اخبار عالمية

صور فليكر

فيديو اليوم

تعديل

Home Style

المتابعون

Translate

عن المدونة

قائمة اخرى

معلومات عنا

Popular Posts